Del på Facebook

Vild med Galten-Skovby


Vild med Galten-Skovby

KL. 15-18 på Klank idrætsanlæg:

Gyvelhøjskolen spiller kamp mod Skovbyskolen. Der vil være boder og musik fra lokale bands. Brandvæsenet vil endvidere lave sjove indslag.


KL. 18-22 på Torvet i Galten:

Late Night i butikkerne, endvidere vil skolerne lave boder på Torvet. Både Torvet og Søndergade vil være afspærret. Der vil være mulighed for at se politibiler, brandbiler og snakke med Hjemmeværnet.


Der afholdes i forbindelse med aftenen 2 gratis koncerter med Cisilia og Basim.

BASIM

Mandag d. 18. maj 2015 var der igen nyt fra Basim.
For lidt over 1 år siden stod Basim foran mere end 195 millioner mennesker og fremførte sin selvskrevne ”Cliche Love Song” som på nuværende tidspunkt har mere end 10 millioner streams på Spotify, har solgt både Guld og Platin, skaffede en top 40 placering på den eftertragtede engelske Single-hitliste, og er blevet fremført live til mere end 120 koncerter i 2014.
Nu er Basim for en kort stund tilbage på dansk med sangen ”Kostbar” der er skrevet i samarbejde med Clemens.
Kostbar er tilgængelige på alle digitale platforme fra mandag d. 18 maj 2015.
http://dwrec.co/BasimKostbarCISILIA

LUFTBALLON, NY SINGLE FRA CISILIA
16-årige Cisilia stiger endnu højere til vejrs på den nye single ”Luftballon”, som er opfølgeren til årets hidtil største danske platin-sælgende hit ”Vi to datid nu”
Til trods for, at vi kun er fire måneder inde i 2015, sidder den unge, danske sangerinde allerede tungt på de danske hitlister - samtidig har de største medier som f.eks. Politiken og TV2 Nyhederne fortalt Cisilias imponerede historie. Og til det netop afviklede TV2 Zulu Awards bragede hun igennem skærmen og ind i de danske stuer på sin første store tv-optræden.
På Cisilias nye single ”Luftballon”, der udkom 6. april, åbner hun endnu mere op for, hvem hun er, og hvad hun står for. På ”Vi to datid nu” var stilen en flabet break-up tune til de knuste hjerter leveret i et hæsblæ-sende tempo med masser af punch lines.
Med ”Luftballon” befinder vi os ikke længere i datidens problemer, nu møder du den tilbagelænede udgave af Cisilia, hvor der er skruet max op for kærligheden til livet og nuet. På sangen sender hun en reminder ud til os alle om, at det handler om at spare op på det gode humør og den mentale konto til, når personlige nedgangstider rammer dig og ”virkeligheden for alvor banker på”
Cisilia surfer med andre ord afsted i livets overhalingsbane uden at kigge sig tilbage, og hvorfor skulle hun dog også det? Hun har smidt endnu et fyrsteligt smash hit som tredje-singlen til sit debutalbum, der forven-tes ude inden den danske sommer for alvor er over os.
Universal Music udgiver Cisilia i samarbejde med to af Danmarks mest succesfulde sangskrivere og produ-cere, Engelina Andrina og Jules Wolfson fra producerteamet Nexus. De to har bl.a. arbejdet med succes-fulde artister som Busta Rhymes, Nik & Jay, Medina, Aura, Kylie Minogue, Joey Moe, Burhan G, Usher, Ne-Yo og Teddy Riley.

www.facebook.com/cisiliamusic
www.instagram.com/cisiliamusicNæste arrangement i Galten

Lørdag d. 9. september

Smagen af Søhøjlandet

Kom og vær med til en hyggelig efterårsdag fyldt med gode madoplevelser på torvet i Galten kl. 10-14.

Læs mere...