SuperBrugsen

Søndergade 47
8464 Galten
Tlf: 87 54 05 40

SuperBrugsen er lidt ud over det sædvanlige.

SuperBrugsen Galten kan dække det meste af dit behov. Vi har egen Slagter, delikatesse, bager og Postbutik.

Vi fører følgende kendte Coop mærker:
Coop varer
Det er en stor nydelse at spise et måltid, hvor kvaliteten og smagen er helt i top. Men det er en endnu større nydelse at vide, at man har gjort en god handel og sparet op mod 20%. Sådan er det med vores egne COOP-varer. Når du lægger en af de over 1.000 Coop-varer i kurven, er du sikret en kvalitet, som er mindst lige så god som hos de andre førende mærkevarer. Den eneste forskel er nemlig prisen.

Premium
Premium er oksekød, når det er allerbedst; velsmagende, saftigt og mørt. For at give dig en forståelse for kødets unikke kvalitet, vil vi lade dig få et indblik i historien omkring kødet.

Kødkvæg
Premium er kødkvæg i særklasse, primært fra racerne Hereford, Angus, Shorthorn, da disse typer kvæg er særligt gode til at omsætte alt det grønne græs, de spiser, til kød af høj kvalitet. Kvæget lever under optimale betingelser på de åbne, australske vidder, hvor græs, hø og korn er en fast bestanddel hver dag i to år, inden studene slagtes. På det tidspunkt har de nemlig opnået den ideelle fylde, kødstruktur og smag.

Fyld dit liv med alt det gode
Med Änglamark gør vi vores for, at udbrede omtanke blandt alle danskere. Gennem de seneste år har vi sat flere og flere økologiske, miljøvenlige og allergivenlige produkter på hylderne i vores mange butikker. Vi har gjort det, fordi det er vigtigt for os at give dig valget. Det vil vi blive ved med at gøre. Derfor kommer der hele tiden flere Änglamark produkter i sortimentet.
Se efter dem i din lokale Coop butik.

X-tra discount
Hos os finder du over 300 af de dagligvarer, som du bruger mest, til gode discountpriser. Kig efter X-tra logoet, når du handler, så bliver en hvilken som helst dag både billigere og lidt ud over det sædvanlige.

Søg job, tilbud eller andre personlige fordele her :
Webshop

Vi har ligeledes en facebook-side for SuperBrugsen Galten:
Klik her

Se vores åbningstider: www.superbrugsen.dk